Weekendje Zeeland (pa en ma Hugens 46 jaar getrouwd)

Al jaren gaan we met de hele familie Hugens naar Zeeland, Schouwen-Duiveland, Burgh-Haamstede. Het meest favoriete stukje NL voor velen van ons. Daar vieren we dan de zoveel-jarig huwelijksdatum van padre en madre.
Dit jaar begon het niet zo leuk omdat moeders slecht nieuws kreeg bij de internist. Dat heeft de radartjes wel doen draaien in dat weekend maar toch hebben we alles gedaan zoals we dat gewend waren (moeders dus ook!)

Eerst lekker mosselen of vis eten bij het tentje in Renesse. Ilse heeft ook een paar mosselen gegeten!
Daarna naar het huisje en rustig an doen. Zaterdag wandelen of anderszins. Des avonds worden wij dan door padre getracteerd op een copieus diner (meestal slibtongen). Dat deden we weer bij het resataurant dat vroeger Phillipos heette.

Zondag traditioneel wéér wandelen en ‘s-middags de pannekoeken van Rick!

Reacties zijn gesloten.