Trouwen Pat en Es (foto’s Peter)

06-06-09, 6 juni 2009, zes juni tweeduizendnegen!
Ja, dat was ‘DE’ dag! Pat en Es gaven elkaar het ja-woord.
Na veel voorbereidingen hebben we een dag beleefd die we nooit meer zullen vergeten. Alles ging volgens plan, mede dankzij cermonifamilie Swagerman! We hadden schitterend weer en we begonnen dus maar gelijk met de fotoshoot met fotograaf Fred. Daarna de plechtigheid en taart in het Heerenhuys waarna we met alle daggasten een boottocht maakten inclusief lunch. Nadat weer vaste grond onder de voeten hadden zijn we naar Hotel New York gegaan waar we heerlijk dineerden. Aansluitend vierden we daar de feestavond met alle vrienden en familie. Lekkere volle bak met live-muziek!

Het kost een partij geld, maar dan heb je ook wel wat! 😉
Fotograaf Peter was trouwens gratis…

Reacties zijn gesloten.